bul
Продукти
Професионално предприятие, участващо в продукта на PVC с над 20 години опит в индустрията

20

+ Години

Опит в индустрията

10000

+㎡

Производствена зона

200

+парчета

Професионален персонал

300

+единици

Вносно оборудване

Чрез пластмасова опаковка

Кои сме ние?
За нас
Ние сме предприятие, специализирано в производството на PVC продукти, с повече от 20 години опит в индустрията. През този период винаги сме се придържали към бизнес философията на „професионализма, иновациите, качеството и обслужването“ и печелим доверието и похвалите на нашите клиенти. Нашият екип обединява редица професионалисти от високо ниво, които с богат опит в индустрията и превъзходни технологии предоставят на клиентите пълна гама от продукти за напрежение на PVC и персонализирани услуги. Ние сме добре запознати с значението на изграждането на екип, затова инвестирахме много ресурси в обучението и въвеждането на таланти, за да поддържаме водещата позиция на предприятието в ожесточената конкуренция на пазара. Като компания с дълбока история, ние винаги обръщаме внимание на нуждите на нашите клиенти и се ангажираме да им предоставяме висококачествени продукти на напрежение. Нашият екип от дизайнерски продукти и продукти за разработка постоянно се развива и иновации, за да отговори на нуждите на местните и чуждестранните клиенти. С усъвършенстваното производствено оборудване и технологиите ние строго контролираме качеството на нашите продукти, за да гарантираме, че всеки продукт отговаря на индустриалните стандарти и очакванията на клиентите.
360 ° подход за обслужване
Бърза&лесна персонализирана опаковка на стъпката на вратата ви
Скицирайте го
Всяко страхотно начинание започва с идея. Нека ви оживим - или да ви помогнем да създадете нов.
Проектирайте го
Ще ви помогнем да оцените всеки потенциален избор на дизайн и да изберете правилния за вашите нужди.
Пробвайте го
Вземете правилните стратегически решения, когато става въпрос за субстрати и завършвания, като оцените прототипите за качество на производството.
Произвеждат го
Нашата глобална мрежа за производство, поддръжка, дистрибуция и логистика гарантира навременна доставка на конкурентни цени.
Сертификат
Иновативна технология, персонализирани опции и несравнима издръжливост
Фабрична работилница
Предоставете персонализирани решения за клиентите
Защо да ни изберем?
Съсредоточете се върху всеки детайл, само защото разбираме вашите нужди по -добре

Сила на марката

Компанията продава главно продукти като полиетиленови листове с ултра високо молекулно тегло, полиетиленови пръчки с ултра високо тегло, верижни водачи, дъски за облицовка на въглищна кош Полиетиленови пясъчни мрежи, части за обработка на найлони, керамични петна, подложки за кранове, полиуретанови продукти, политетрафлуоретиленови продукти и др., С висока ефективност; Имаме професионален екип за таланти с отлично качество в управлението на производството, техническото развитие, маркетинга на продуктите и други аспекти.

Сила на продукта

Компанията винаги приема науката и технологиите като ръководство, засилва инвестициите в наука и технологии, напълно отприщва потенциала на научните и технологичните таланти и непрекъснато извършва технологична трансформация. Всяка връзка се произвежда и тества според стандартите на предприятието, одобрени от отдела за технически надзор. Придържайки се към принципа да бъдем отговорни с потребителите и корпоративната репутация, ние винаги се придържаме към четирите принципа на надеждно качество, разумни цени, обмислено обслужване и честност и надеждност.

Производствена сила

Активно участие в конкуренцията, проучване на пазара, за да спечелите доверието и подкрепата на потребителите с искреност. Изберете доставчици на марка суровини и контрол на контрола от източника. Пълен набор от внесено оборудване за тестване и технически екип за проверка на качеството. Всяка партида продукти претърпява цялостно тестване и предоставя подробни отчети за данни за тестване.

Осигуряване на качеството и цялостна услуга след продажбата

Производителят предоставя пълни услуги за проектиране на продукти, производство, транспорт, монтаж и поддръжка; Професионалният инсталационен екип може да предостави на-site инсталационни услуги за клиенти; 7 * 24-hour услуга за вас, отговорете на-sales проблеми в рамките на 2 часа и предоставете решения в рамките на 24 часа

Решения за опаковане по нуждите на индустрията
Намерете перфектните решения за опаковане, съобразени с вашата индустриална ниша.
Опаковка за храна
Опаковка за храна
Опаковка за дрехи
Опаковка за дрехи
Опаковка на канцеларски материали
Опаковка на канцеларски материали
Опаковка за подаръци
Опаковка за подаръци
Последни новини
Проста инсталация и интуитивни контроли

Свържете се сега, за да получите оферта!

Свържете се с нас