el
Προϊόντα
Μια επαγγελματική επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων PVC με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο

20

+ Έτη

Βιομηχανική εμπειρία

10000

+㎡

Περιοχή παραγωγής

200

+κομμάτια

Επαγγελματικό προσωπικό

300

Μονάδες+

Εισαγόμενος εξοπλισμός

Από πλαστική συσκευασία

Ποιοι είμαστε?
Σχετικά με εμάς
Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων PVC, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε πάντα τηρήσει την επιχειρηματική φιλοσοφία του \"επαγγελματισμού, της καινοτομίας, της ποιότητας και της υπηρεσίας\" και κέρδισε την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των πελατών μας. Η ομάδα μας συγκεντρώνει έναν αριθμό επαγγελματιών υψηλού επιπέδου, οι οποίοι, με πλούσια εμπειρία στον κλάδο και εξαιρετική τεχνολογία, παρέχουν στους πελάτες ένα πλήρες φάσμα προϊόντων τάσης PVC και προσαρμοσμένες υπηρεσίες. Γνωρίζουμε καλά τη σημασία της οικοδόμησης ομάδων, οπότε έχουμε επενδύσει πολλούς πόρους στην κατάρτιση και την εισαγωγή ταλέντων προκειμένου να διατηρήσουμε την ηγετική θέση της επιχείρησης στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς. Ως εταιρεία με βαθιά ιστορία, δίνουμε πάντα προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας και δεσμευόμαστε να τους παρέχουμε προϊόντα τάσης υψηλής ποιότητας. Η ομάδα των προϊόντων σχεδιασμού και των προϊόντων ανάπτυξης αναπτύσσει συνεχώς και καινοτομεί για να καλύψει τις ανάγκες των εγχώριων και ξένων πελατών. Με τον προχωρημένο εξοπλισμό και τεχνολογία παραγωγής, ελέγξουμε αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων μας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν πληροί τα πρότυπα της βιομηχανίας και τις προσδοκίες των πελατών.
Προσέγγιση υπηρεσίας 360 °
Γρήγορη&Εύκολη προσαρμοσμένη συσκευασία στο βήμα της πόρτας σας
Σκιαγραφούν το
Κάθε μεγάλη προσπάθεια αρχίζει με μια ιδέα. Ας φέρουμε στη ζωή σας - ή να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα νέο.
Σχεδιάζω
Θα σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε κάθε πιθανή επιλογή σχεδιασμού και να επιλέξετε το σωστό για τις ανάγκες σας.
Δοκιμάστε το
Κάντε τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις όταν πρόκειται για υποστρώματα και τελειώνει αξιολογώντας τα πρωτότυπα ποιότητας παραγωγής.
Παραγωγή
Το παγκόσμιο δίκτυο κατασκευής, υποστήριξης, διανομής και εφοδιαστικής εξασφαλίζει παράδοση σε ανταγωνιστική τιμολόγηση.
Πιστοποιητικό
Καινοτόμος τεχνολογία, προσαρμόσιμες επιλογές και απαράμιλλη ανθεκτικότητα
Εργοστασιακό εργαστήριο
Παρέχετε εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες
Γιατί να επιλέξετε μας?
Εστίαση σε κάθε λεπτομέρεια, μόνο και μόνο επειδή κατανοούμε τις ανάγκες σας καλύτερα

Δύναμη μάρκας

Η εταιρεία πωλεί κυρίως προϊόντα όπως φύλλα πολυαιθυλενίου εξαιρετικά υψηλού μοριακού βάρους, ράβδοι πολυαιθυλενίου με εξαιρετικά υψηλό μοριακό βάρος, αλυσίδες οδηγών, πίνακες επένδυσης άνθρακα, φύλλα PP, φύλλα PE, πέτρινες πλάκες, τυλιγμένα μικροκρυσταλλικά φύλλα, πολυμερές πολυαιθυλέν Τα δίχτυα πρόληψης άμμου πολυαιθυλενίου, τα μέρη επεξεργασίας νάιλον, τα κεραμικά έμπλαστρα, τα μαξιλάρια των γερανών, τα προϊόντα πολυουρεθάνης, τα προϊόντα πολυτετραφθοροαιθυλένης κλπ., με υψηλή σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα ταλέντων με άριστη ποιότητα στη διαχείριση της παραγωγής, την τεχνική ανάπτυξη, το μάρκετινγκ προϊόντων και άλλες πτυχές.

Δύναμη προϊόντος

Η εταιρεία παίρνει πάντα την επιστήμη και την τεχνολογία ως οδηγό, ενισχύει τις επενδύσεις στην επιστήμη και την τεχνολογία, να εξαπολύσει πλήρως το δυναμικό των επιστημονικών και τεχνολογικών ταλέντων και να διεξάγει συνεχώς τον τεχνολογικό μετασχηματισμό. Κάθε σύνδεσμος παράγεται και δοκιμάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα των επιχειρήσεων που εγκρίθηκαν από το Τμήμα Τεχνικής Εποπτείας. Προσέγγιση της αρχής της υπεύθυνης για τους χρήστες και της εταιρικής φήμης, πάντα τηρούμε τις τέσσερις αρχές αξιόπιστης ποιότητας, λογικών τιμών, προσεγμένων υπηρεσιών και ειλικρίνειας και αξιοπιστίας.

Δύναμη παραγωγής

Συμμετέχοντας ενεργά στον ανταγωνισμό, εξερευνώντας την αγορά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των χρηστών με ειλικρίνεια. Επιλέξτε προμηθευτές πρώτων υλών μάρκας και ποιότητα ελέγχου από την πηγή. Ένα πλήρες σύνολο εισαγόμενων εξοπλισμού δοκιμών και μια εξειδικευμένη τεχνική ομάδα επιθεώρησης ποιότητας. Κάθε παρτίδα προϊόντων υφίσταται ολοκληρωμένες δοκιμές και παρέχει λεπτομερείς αναφορές δεδομένων δοκιμών.

Διασφάλιση ποιότητας και ολοκληρωμένη υπηρεσία μετά την πώληση

Ο κατασκευαστής παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για το σχεδιασμό προϊόντων, την παραγωγή, τη μεταφορά, την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Μια επαγγελματική ομάδα εγκατάστασης μπορεί να παρέχει στις υπηρεσίες εγκατάστασης-site για τους πελάτες. 7 * 24-hour υπηρεσία για εσάς, απαντήστε σε θέματα μετά από-sales εντός 2 ωρών και παρέχετε λύσεις εντός 24 ωρών

Λύσεις συσκευασίας ανά βιομηχανία ανάγκες
Βρείτε τις τέλειες λύσεις συσκευασίας προσαρμοσμένες στη βιομηχανία σας.
Συσκευασία τροφίμων
Συσκευασία τροφίμων
Συσκευασία ένδυσης
Συσκευασία ένδυσης
Χαρτοπωλείο
Χαρτοπωλείο
Συσκευασία δώρων
Συσκευασία δώρων
Τελευταία νέα
Απλή εγκατάσταση και διαισθητικά χειριστήρια

Επικοινωνήστε τώρα για να λάβετε μια προσφορά!

Επικοινωνήστε μαζί μας