hu
Termékek
Egy profi vállalkozás, amely PVC terméktermeléssel foglalkozik, több mint 20 éves ipari tapasztalattal rendelkezik

20

+ Évek

Ipari tapasztalatok

10000

+㎡

Termelési terület

200

+darabok

Szakmai személyzet

300

+egységek

Behozott berendezés

Műanyag csomagolással

Kik vagyunk mi?
Rólunk
A PVC termékek gyártására szakosodott vállalkozás vagyunk, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az iparban. Ebben az időszakban mindig betartottuk a „professzionalizmus, innováció, minőség és szolgáltatás” üzleti filozófiáját, és megnyertük ügyfeleink bizalmát és dicséretét. Csapatunk számos magas szintű szakembert hoz össze, akik gazdag ipari tapasztalatokkal és kiváló technológiával rendelkeznek az ügyfelek számára a PVC feszültségtermékek és a testreszabott szolgáltatások teljes skáláját. Tisztában vagyunk a csapatépítés fontosságával, ezért sok forrást fektetettünk be a képzésbe és a tehetségek bevezetésére annak érdekében, hogy fenntartsuk a vállalkozás vezető pozícióját a heves piaci versenyen. Mint mély történelemmel rendelkező vállalat, mindig figyelünk ügyfeleink igényeire, és elkötelezettek vagyunk azért, hogy kiváló minőségű feszültségtermékeket biztosítsanak számukra. A tervező termékek és fejlesztési termékek csapatunk folyamatosan fejleszti és innovációkat fejleszt a hazai és külföldi ügyfelek igényeinek kielégítésére. A fejlett gyártóberendezésekkel és technológiával szigorúan ellenőrizzük termékeink minőségét annak biztosítása érdekében, hogy minden termék megfelel -e az ipari előírásoknak és az ügyfelek elvárásainak.
360 ° szolgáltatási megközelítés
Gyors&Könnyű egyedi csomagolás az ajtó lépésnél
Vázolja fel
Mindennagyszerű törekvés egy ötlettel kezdődik. Hozzuk életbe az életedet - vagy segítsünk egy új létrehozásában.
Tervezze meg
Segítünk az összes lehetséges tervezési választás kiértékelésében, és kiválasztjuk az Ön igényeinek megfelelően.
Minta
A szubsztrátumok és a befejezések során a megfelelő stratégiai döntéseket hozza meg a termelési minőségű prototípusok értékelésével.
Előállítja
Globális gyártási, támogatási, disztribúciós és logisztikai hálózatunk biztosítja a versenyképes árképzés időben történő szállítását.
Bizonyítvány
Innovatív technológia, testreszabható lehetőségek és páratlan tartósság
Gyári műhely
Biztosítson személyre szabott megoldásokat az ügyfelek számára
Miért válasszon minket?
Összpontosítson minden részletre, csak azért, mert jobban megértjük az Ön igényeit

Márkaerő

A társaság elsősorban olyan termékeket árusít, mint az ultra-nagy molekulatömegű polietilénlemezek, az ultra-nagy molekulatömegű polietilén rudak, láncvezetői, szénszálak bélési táblák, PP lemezek, PE-lemezek, öntött kőtáblák, hengerelt mikrokristályos lapok, polimer polimer-polimer alkatrészek. Polietilén homokmegelőző hálók,nylon feldolgozó alkatrészek, kerámia tapaszok, daru lábpárnák, poliuretán termékek, polietrafluor-etilén termékek stb., Magas költséghatékonysággal; Van egy professzionális tehetségcsoportunk, amely kiváló minőségű a termelésmenedzsmentben, a műszaki fejlesztésben, a termékmarketingben és más szempontokban.

Termékszilárdság

A vállalat mindig a tudományt és a technológiát veszi át, mivel az útmutató erősíti a tudományba és a technológiába történő beruházásokat, teljes mértékben felszabadítja a tudományos és technológiai tehetségek potenciálját, és folyamatosan végrehajtja a technológiai átalakulást. Mindegyik láncot előállítják és tesztelik a Műszaki Felügyeleti Osztály által jóváhagyott vállalati szabványok szerint. A felhasználók és a vállalati hírnév felelősségvállalásának elve betartásával mindig betartjuk a megbízható minőség, az elfogadható árak, az átgondolt szolgáltatások, valamint az őszinteség és a megbízhatóságnégy alapelését.

Termelési szilárdság

Aktívan részt vesz a versenyen, feltárva a piacot, hogy őszintén megszerezze a felhasználók bizalmát és támogatását. Válassza ki a márkanyersanyag -beszállítóit és a vezérlő minőséget a forrásból. Az importált tesztelő berendezések teljes készlete és képzett minőségi ellenőrző műszaki csapat. Minden termékcsomag átfogó tesztelésen megy keresztül, és részletes tesztelési adatjelentéseket tartalmaz.

Minőségbiztosítás és átfogó értékesítés utáni szolgáltatás

A gyártó teljes szolgáltatásokatnyújt a terméktervezéshez, a gyártáshoz, a szállításhoz, a telepítéshez és a karbantartáshoz; A professzionális telepítőcsoport az-site telepítési szolgáltatásokonnyújthat az ügyfelek számára; 7 * 24-Hour szolgáltatás az Ön számára, reagáljon az-Sales kiadásaira 2 órán belül, és 24 órán belül megoldásokatnyújtson

Csomagolási megoldások ipar igényei szerint
Keresse meg a tökéletes csomagolási megoldásokat, amelyek az iparági réshez igazodtak.
Élelmiszer csomagolás
Élelmiszer csomagolás
Ruházati csomagolás
Ruházati csomagolás
Irodaszer -csomagolás
Irodaszer -csomagolás
Ajándékcsomagolás
Ajándékcsomagolás
Legfrissebb hírek
Egyszerű telepítés és intuitív vezérlők

Vegye fel a kapcsolatot most, hogy árajánlatot szerezzen!

Lépjen kapcsolatba velünk