nl

20

+ Jaar

Industriële ervaring

10000

+㎡

Productie gebied

200

+stukken

Professioneel personeel

300

+eenheden

Geïmporteerde apparatuur

Door plastic verpakking

Wie zijn we?
Over ons
Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van PVC -producten, met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Tijdens deze periode hebben we ons altijd aan de bedrijfsfilosofie van \"professionaliteit, innovatie, kwaliteit en service\" gehouden en het vertrouwen gewonnen en lof van onze klanten. Ons team brengt een aantal professionals op hoogniveau samen, die, met rijke ervaring in de industrie en uitstekende technologie, klanten een volledig assortiment PVC-spanningsproducten en aangepaste diensten bieden. We zijn ons terdege bewust van het belang van teambuilding, dus we hebben veel middelen geïnvesteerd in training en het introduceren van talenten om de leidende positie van de onderneming in de felle marktconcurrentie te behouden. Als bedrijf met een diepe geschiedenis besteden we altijd aandacht aan de behoeften van onze klanten en streven we ertoe om hen van hoogwaardige spanningsproducten te bieden. Ons team van ontwerpproducten en ontwikkelingsproducten ontwikkelt zich voortdurend en innoveert om te voldoen aan de behoeften van binnenlandse en buitenlandse klanten. Met geavanceerde productieapparatuur en technologie beheersen we strikt de kwaliteit van onze producten om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan de industriëlenormen en de verwachtingen van de klant.
360 ° Service -aanpak
Snelle&eenvoudige aangepaste verpakking voor uw deurstap
Schetsen het
Elk goede streven begint met een idee. Laten we de jouwe tot leven brengen - of u helpen eennieuwe te creëren.
ONTWERP HET
We helpen u elke potentiële ontwerpkeuze te evalueren en selecteren de juiste voor uw behoeften.
Proef het
Neem de juiste strategische beslissingen als het gaat om substraten en eindigt door prototypes van productiekwaliteit te evalueren.
Produceer het
Ons wereldwijde productie, ondersteuning, distributie en logistieknetwerk zorgt voor tijdelijke levering tegen concurrerende prijzen.
Certificaat
Innovatieve technologie, aanpasbare opties en ongeëvenaarde duurzaamheid
Fabriekswerkplaats
Zorg voor gepersonaliseerde oplossingen voor klanten
Waarom kiezen voor ons?
Focus op elk detail, alleen omdat we uw behoeften beter begrijpen

Merksterkte

Het bedrijf verkoopt voornamelijk producten zoals ultrahoge molecuulgewicht polyethyleenplaten, ultrahoog molecuulgewicht polyethyleenstaven, kettinggidsen, kolenbakken voeringplaten, PP-platen, PE-vellen, gegoten stenen platen, opgerolde microkristallijne lakens, polymeren polyethyleenvormige onderdelen, Polyethyleenzandpreventienetten,nylon verwerkingsonderdelen, keramische vlekken, kraanbeenkussens, polyurethaanproducten, polytetrafluorethyleenproducten, enz., Met hoge kosteneffectiviteit; We hebben een professioneel talentteam met uitstekende kwaliteit in productiebeheer, technische ontwikkeling, productmarketing en andere aspecten.

Productkracht

Het bedrijfneemt altijd wetenschap en technologie als gids, versterkt de investeringen in wetenschap en technologie, ontketent het potentieel van wetenschappelijke en technologische talenten volledig en voert continu technologische transformatie uit. Elke link wordt geproduceerd en getest volgens de bedrijfsnormen die zijn goedgekeurd door de afdeling technische toezicht. Als we ons houden aan het principe om verantwoordelijk te zijn voor gebruikers en bedrijfsreputatie, houden we ons altijd aan de vier principes van betrouwbare kwaliteit, redelijke prijzen, doordachte service en eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Productiesterkte

Actief deelnemen aan concurrentie, het verkennen van de markt om het vertrouwen en de ondersteuning van gebruikers met oprechtheid te verkennen. Selecteer Leveranciers van het merk Grondstoffen en de besturingskwaliteit in de bron. Een complete set geïmporteerde testapparatuur en een technisch team met bekwame kwaliteit inspectie. Elke partij producten ondergaat uitgebreide testen en biedt gedetailleerde testgegevensrapporten.

Kwaliteitsborging en uitgebreide after-sales service

De fabrikant biedt volledige diensten voor productontwerp, productie, transport, installatie en onderhoud; Een professioneel installatieteam kan bieden op-site installatiediensten voor klanten; 7 * 24-hour -service voor u, reageer opna-sales problemen binnen 2 uur en bieden oplossingen binnen 24 uur

Verpakkingsoplossingen per behoeften in de branche
Vind de perfecte verpakkingsoplossingen die zijn afgestemd op uw industriëleniche.
De verpakking van levensmiddelen
De verpakking van levensmiddelen
Kledingverpakking
Kledingverpakking
Personeelspakking
Personeelspakking
Cadeauverpakking
Cadeauverpakking
Laatstenieuws
Eenvoudige installatie- en intuïtieve bedieningselementen

Neemnu contact op om een ​​offerte te verkrijgen!

Neem contact met ons op