dan

20

+ Flere år

Brancheerfaring

10000

+㎡

Produktionsområde

200

+stykker

Professionelt personale

300

+enheder

Importeret udstyr

Ved plastpakning

Hvem er vi?
Om os
Vi er en virksomhed med speciale i produktionen af ​​PVC -produkter med mere end 20 års erfaring i branchen. I denne periode har vi altid overholdt forretningsfilosofien om \"professionalisme, innovation, kvalitet og service\" og vandt vores kunders tillid og ros. Vores team samler en række fagfolk på højtniveau, der med rig brancheerfaring og fremragende teknologi giver kunderne et komplet udvalg af PVC-spændingsprodukter og tilpassede tjenester. Vi er godt opmærksomme på vigtigheden af ​​teambuilding, så vi har investeret en masse ressourcer i træning og introduktion af talenter for at opretholde den førende placering af virksomheden i den hårde markedskonkurrence. Som et firma med en dyb historie er vi altid opmærksomme på vores kunders behov og er forpligtet til at give dem spændingsprodukter af høj kvalitet. Vores team af designprodukter og udviklingsprodukter udvikler og innoveres konstant for at imødekomme behovene hos indenlandske og udenlandske kunder. Med avanceret produktionsudstyr og teknologi kontrollerer vi strengt kvaliteten af ​​vores produkter for at sikre, at hvert produkt opfylder industristandarder og kundeforventninger.
360 ° servicetilgang
Hurtig&let brugerdefineret emballage ved dit dørtrin
Skitse det
Hver stor bestræbelse begynder med en idé. Lad os bringe din til liv - eller hjælpe dig med at skabe enny.
Design det
Vi hjælper dig med at evaluere ethvert potentielt designvalg og vælge den rigtige til dine behov.
Prøve det
Træffe de korrekte strategiske beslutninger,når det kommer til underlag og finish ved at evaluere prototyper af produktionskvalitet.
Producere det
Vores globale produktions-, support-, distributions- og logistiknetværk sikrer levering til tiden til konkurrencedygtige priser.
Certifikat
Innovativ teknologi, tilpassede muligheder og uovertruffen holdbarhed
Fabriksworkshop
Giv personlige løsninger til kunder
Hvorfor vælge os?
Fokuser på enhver detalje, bare fordi vi forstår dine behov bedre

Brandstyrke

Virksomheden sælger hovedsageligt produkter, såsom ultrahøj molekylvægt polyethylenplader, ultrahøj molekylvægt polyethylenstænger, kædeguider, kulbinderbestyrelser, PP-ark, PE-ark, støbte stenplader, rullede mikrokrystallinske ark, polymerpolyethylenformede dele, Polyethylen sandforebyggelsesnet,nylonbehandlingsdele, keramiske pletter, kranbenpuder, polyurethanprodukter, polytetrafluoroethylenprodukter osv. Med høj omkostningseffektivitet; Vi har et professionelt talenthold med fremragende kvalitet inden for produktionsstyring, teknisk udvikling, produktmarkedsføring og andre aspekter.

Produktstyrke

Virksomheden tager altid videnskab og teknologi som guide, styrker investeringer i videnskab og teknologi, løsner potentialet for videnskabelige og teknologiske talenter fuldt ud og kontinuerligt udfører teknologisk transformation. Hvert link produceres og testes i henhold til virksomhedsstandarderne, der er godkendt af den tekniske tilsynsafdeling. Når vi overholder princippet om at være ansvarlig over for brugere og virksomhedens omdømme, overholder vi altid de fire principper for pålidelig kvalitet, rimelige priser, tankevækkende service og ærlighed og pålidelighed.

Produktionsstyrke

Deltag aktivt i konkurrence og udforsker markedet for at få tillid og støtte fra brugere med oprigtighed. Vælg Leverandører af mærket råmateriale og kontrolkvalitet fra kilden. Et komplet sæt importeret testudstyr og et dygtigt teknisk team til kvalitetskvalitet. Hver batch af produkter gennemgår omfattende test og leverer detaljerede testdata -rapporter.

Kvalitetssikring og omfattende eftersalgsservice

Producenten leverer komplette tjenester til produktdesign, produktion, transport, installation og vedligeholdelse; Et professionelt installationsteam kan levere på-site installationstjenester til kunder; 7 * 24-hour service til dig, svar på efter-sales -problemer inden for 2 timer og leverer løsninger inden for 24 timer

Emballageløsninger efter industribehov
Find de perfekte emballageløsninger, der er skræddersyet til din branche -niche.
Mademballage
Mademballage
Tøjemballage
Tøjemballage
Papirvarer emballage
Papirvarer emballage
Gavepakning
Gavepakning
Senestenyt
Enkel installation og intuitive kontroller

Kontaktnu for at få et tilbud!

Kontakt os