fin

20

+ Vuotta

Teollisuuskokemus

10000

+㎡

Tuotantoalue

200

+palat

Ammattihenkilöstö

300

+yksiköt

Tuodut laitteet

Muovipakkauksella

Keitä olemme
Meistä
Olemme yritys, joka on erikoistunut PVC -tuotteiden tuotantoon, jolla on yli 20 vuoden kokemus teollisuudesta. Tänä aikana olemme ainanoudattaneet \"ammattitaitoa, innovaatioita, laatua ja palvelua\" liiketoimintafilosofiaa ja voittaneet asiakkaidemme luottamuksen ja kiitoksen. Tiimimme yhdistää useita korkean tason ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkaille runsaasti teollisuuskokemusta ja erinomaisia ​​tekniikoita täyden valikoiman PVC-jännitetuotteita ja räätälöityjä palveluita. Olemme hyvin tietoisia tiiminrakentamisen tärkeydestä, joten olemme sijoittaneet paljon resursseja koulutukseen ja kykyjen käyttöönottamiseen yrityksen johtavan aseman ylläpitämiseksi kovan markkinoiden kilpailussa. Yrityksenä, jolla on syvä historia, kiinnitämme aina huomiota asiakkaidemme tarpeisiin ja olemme sitoutuneet tarjoamaan heille korkealaatuisia jännitetuotteita. Suunnittelutuotteiden ja kehitystuotteiden tiimimme kehittää ja innovoi jatkuvasti vastaamaan kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden tarpeita. Edistyneiden tuotantolaitteiden ja tekniikan avulla hallitsemme tiukasti tuotteidemme laatua varmistaaksemme, että kukin tuote täyttää alan standardit ja asiakkaiden odotukset.
360 ° palvelusmenetelmä
Fast&helppo mukautettu pakkaus ovesi askelta
Luonnostella sitä
Jokainen suuri pyrkimys alkaa ideasta. Antakaamme herättää omasi elämään - tai auttaa sinua luomaan uuden.
Suunnitella se
Autamme sinua arvioimaan jokaisen mahdollisen suunnitteluvalinnan ja valitsemaan oikean tarpeitasi varten.
Näytteillä se
Tee oikeat strategiset päätökset substraattien ja viimeistelyjen suhteen arvioimalla tuotantolaatuisia prototyyppejä.
Tuottaa
Globaali valmistus-, tuki-, jakelu- ja logistiikkaverkostomme varmistaa ajankohtaisen toimituksen kilpailukykyisessä hinnoittelussa.
Todistus
Innovatiivinen tekniikka, muokattavat vaihtoehdot ja vertaansa vailla kestävyys
Tehdastyöpaja
Tarjoa henkilökohtaisia ​​ratkaisuja asiakkaille
Miksi valita meidät?
Keskity kaikkiin yksityiskohtiin vain siksi, että ymmärrämme tarpeesi paremmin

Tuotemerkki

Yhtiö myy pääasiassa tuotteita, kuten erittäin korkeita molekyylipainoisia polyetyleenilevyjä, erittäin korkeita molekyylipainoisia polyeteenitankoja, ketjun oppaita, kivihiiliastialustat, PP-levyt, PE-levyt, valettuja kivilevyjä, rullattuja mikrokiteisiä arkkeja, polymeeripolyetyleenimuotoisia osia, Polyeteenin hiekan ehkäisyverkot,nylonkäsittelyosat, keraamiset laastarit,nosturin jalan tyynyt, polyuretaanituotteet, polytetrafluorietyleenituotteet jne., joilla on korkea kustannustehokkuus; Meillä on ammattimainen lahjakkuustiimi, jolla on erinomainen laatu tuotannon hallinnassa, teknisessä kehityksessä, tuotemarkkinoinnissa ja muissanäkökohdissa.

Tuotevahvuus

Yhtiö ottaa aina tieteen ja tekniikan oppaana, vahvistaa investointeja tieteeseen ja tekniikkaan, vapauttaa täysin tieteellisten ja teknologisten kykyjen potentiaalin ja toteuttaa jatkuvasti teknologista muutosta. Jokainen linkki tuotetaan ja testataan teknisen valvontaosaston hyväksymien yritysstandardien mukaisesti. Noudattaen periaatetta, jonka mukaan on vastuuta käyttäjiä ja yritysten mainetta,noudatamme aina luotettavan laadun, kohtuullisten hintojen, harkittujen palvelujen ja rehellisyyden ja luotettavuudenneljää periaatetta.

Tuotantolujuus

Aktiivisesti osallistuminen kilpailuun, tutkimalla markkinoita saadakseen käyttäjien luottamuksen ja tuen vilpittömästi. Valitse tuotemerkin raaka -ainetoimittajat ja hallitse laatua lähteestä. Täydellinen joukko tuontia testauslaitteita ja ammattitaitoista laadun tarkastusryhmää. Jokaisessa tuoteryhmässä tehdään kattava testaus ja tarjoaa yksityiskohtaiset testaustietoraportit.

Laadunvarmistus ja kattava myynnin jälkeinen palvelu

Valmistaja tarjoaa täydellisiä palveluita tuotesuunnitteluun, tuotantoon, kuljetukseen, asennukseen ja ylläpitoon; Ammattimainen asennustiimi voi tarjota asiakkaille-Site -asennuspalveluita; 7 * 24-HOUR -palvelu sinulle, vastaa-sales -ongelmiin 2 tunnin sisällä ja tarjoa ratkaisuja 24 tunnin sisällä

Pakkausratkaisut teollisuuden tarpeiden mukaan
Löydä täydelliset pakkausratkaisut, jotka on räätälöity teollisuudelle.
Ruokapakkaus
Ruokapakkaus
Vaatepakkaus
Vaatepakkaus
Paperitavaroiden pakkaus
Paperitavaroiden pakkaus
Lahjapakkaus
Lahjapakkaus
Uusimmat uutiset
Yksinkertainen asennus ja intuitiiviset hallintalaitteet

Ota yhteyttänyt saadaksesi tarjouksen!

Ota meihin yhteyttä