swe

20

+ År

Branschupplevelse

10000

+㎡

Produktionsområde

200

+bitar

Professionell personal

300

+enheter

Importerad utrustning

Genom plastförpackning

Vem är vi?
Om oss
Vi är ett företag som specialiserat sig på produktion av PVC -produkter, med mer än 20 års erfarenhet inom branschen. Under denna period har vi alltid följt affärsfilosofin om \"professionalism, innovation, kvalitet och service\" och vunnit våra kunders förtroende och beröm. Vårt team samlar ett antal yrkesverksamma på högnivå, som med rik branscherfarenhet och utmärkt teknik ger kunderna ett komplett utbud av PVC-spänningsprodukter och anpassade tjänster. Vi är väl medvetna om vikten av teambuilding, så vi har investerat en hel del resurser i utbildning och introduktion av talanger för att upprätthålla företagets ledande ställning i den hårda marknadskonkurrensen. Som ett företag med en djup historia uppmärksammar vi alltid våra kunders behov och har åtagit sig att ge dem högkvalitativa spänningsprodukter. Vårt team av designprodukter och utvecklingsprodukter utvecklar och innoveras ständigt för att tillgodose behoven hos inhemska och utländska kunder. Med avancerad produktionsutrustning och teknik kontrollerar vi strikt kvaliteten på våra produkter för att säkerställa att varje produkt uppfyller industristandarder och kundförväntningar.
360 ° Servicetillvägagångssätt
Snabb&enkel anpassad förpackning vid ditt dörrsteg
Skissa det
Varje stor strävan börjar med en idé. Låt oss leva upp din - eller hjälpa dig att skapa enny.
DESIGNA DET
Vi hjälper dig att utvärdera alla potentiella designval och välja rätt efter dina behov.
Ta prov på
Fatta rätt strategiska beslutnär det gäller underlag och avslut genom att utvärdera prototyper av produktionskvalitet.
Framställa det
Vår globala tillverknings-, support-, distributions- och logistiknätverk säkerställer leverans i tid vid konkurrenskraftiga priser.
Certifikat
Innovativ teknik, anpassningsbara alternativ och oöverträffad hållbarhet
Fabriksverkstad
Tillhandahålla personliga lösningar för kunderna
Varför välja oss?
Fokusera på varje detalj, bara för att vi förstår dina behov bättre

Varumärkesstyrka

Företaget säljer huvudsakligen produkter såsom polyetenblad med ultrahög molekylvikt, polyetylenstänger med ultrahög molekylvikt, kedjeguider, kolfoder, PP-ark, PE-ark, gjutna stenplattor, rullade mikrokristallina ark, polymerpolyetylenformade delar, Polyetylens sandförebyggandenät,nylonbearbetningsdelar, keramiska plåster, kranben kuddar, polyuretanprodukter, polytetrafluoroetylenprodukter etc. med hög kostnadseffektivitet; Vi har ett professionellt talangteam med utmärkt kvalitet inom produktionshantering, teknisk utveckling, produktmarknadsföring och andra aspekter.

Produktstyrka

Företaget tar alltid vetenskap och teknik som guide, stärker investeringar i vetenskap och teknik, släpper fullt ut potentialen för vetenskapliga och tekniska talanger och genomför kontinuerligt teknisk omvandling. Varje länk produceras och testas enligt företagsstandarderna som godkänts av den tekniska övervakningsavdelningen. Genom att följa principen om att vara ansvarig gentemot användare och företags rykte följer vi alltid de fyra principerna för tillförlitlig kvalitet, rimliga priser, tankeväckande service och ärlighet och pålitlighet.

Produktionsstyrka

Aktivt delta i konkurrens, utforska marknaden för att få förtroende och stöd från användare med uppriktighet. Välj varumärkes råmaterialleverantörer och kontrollkvalitet från källan. En komplett uppsättning importerad testutrustning och en skicklig teknisk team för kvalitetskontroll. Varje parti produkter genomgår omfattande testning och ger detaljerade testdatarapporter.

Kvalitetssäkring och omfattande service efter försäljning

Tillverkaren tillhandahåller kompletta tjänster för produktdesign, produktion, transport, installation och underhåll; Ett professionellt installationsteam kan tillhandahålla på installationstjänster för kunder; 7 * 24-HOUR SERVICE FÖR DIG, SVAR PÅ After-sales -problem inom 2 timmar och ger lösningar inom 24 timmar

Förpackningslösningar efter branschbehov
Hitta de perfekta förpackningslösningarna anpassade till din branschnisch.
Matförpackning
Matförpackning
Klädförpackning
Klädförpackning
Pappersförpackning
Pappersförpackning
Presentförpackning
Presentförpackning
Senastenytt
Enkel installation och intuitiva kontroller

Kontaktanu för att få ett offert!

Kontakta oss