rom
Produse
O întreprindere profesională angajată în producția de produse din PVC cu peste 20 de ani de experiență în industrie

20

+ Ani

Experienta industriala

10000

+㎡

Zona de productie

200

+bucăți

Personal profesionist

300

+unități

Echipament importat

Prin ambalaj din plastic

Cine suntemnoi?
Desprenoi
Suntem o întreprindere specializată în producția de produse din PVC, cu mai mult de 20 de ani de experiență în industrie. În această perioadă, am respectat întotdeauna filozofia de afaceri a „profesionalismului, inovației, calității și serviciilor” și am câștigat încrederea și lauda cliențilornoștri. Echipanoastră reunește o serie de profesioniști lanivel înalt, care, cu o experiență bogată în industrie și o tehnologie superbă, oferă clienților o gamă completă de produse de tensiune din PVC și servicii personalizate. Suntem conștienți de importanța construirii echipei, așa că am investit o mulțime de resurse în formarea și introducerea talentelor pentru a menține poziția de lider a întreprinderii în competiția de piață aprigă. Ca companie cu o istorie profundă, acordăm întotdeauna atențienevoilor cliențilornoștri șine angajăm să le oferim produse de tensiune de înaltă calitate. Echipanoastră de produse de proiectare și produse de dezvoltare se dezvoltă și inovează constant pentru a răspundenevoilor clienților interni și străini. Cu echipamente și tehnologie avansată de producție, controlăm cu strictețe calitatea produselornoastre pentru ane asigura că fiecare produs respectă standardele industriei și așteptările clienților.
Abordare de serviciu la 360 °
Rapid&ambalaje personalizate ușor la pasul ușii tale
Schițează -l
Fiecare mare efort începe cu o idee. Săne aducem pe a ta la viață - sau să vă ajutăm să creați unulnou.
PROIECTAȚI-L
Vă vom ajuta să evaluați fiecare alegere potențială a proiectării și să o selectați pe cea potrivită pentrunevoile dvs.
Probați -l
Luați deciziile strategice corecte atunci când vine vorba de substraturi și finisaje prin evaluarea prototipurilor de calitate a producției.
Produce -l
Rețeauanoastră globală de fabricație, asistență, distribuție și logistică asigură livrarea la timp la prețuri competitive.
Certificat
Tehnologie inovatoare, opțiuni personalizabile și durabilitate deneegalat
Atelier din fabrică
Oferiți soluții personalizate pentru clienți
De ce săne alegeți?
Concentrați -vă pe fiecare detaliu, doar pentru că înțelegem mai binenevoile dvs.

Forța mărcii

Compania vinde în principal produse precum foi de polietilenă cu greutate moleculară ultra-înaltă, tije de polietilenă cu greutate moleculară ultra-mare, ghiduri de lanț, plăci de căptușeală de cărbune, foi PP, foi de PE, plăci de piatră turnate, foi de microcristalin laminate, piese în formă de polietilenă polimer NET-uri de prevenire anisipului din polietilenă, piese de prelucrare anylonului, patch-uri ceramice, plăcuțe pentru picioare de macara, produse poliuretanice, produse politetrafluoroetilene etc., cu rentabilitate ridicată; Avem o echipă de talente profesionale, cu o calitate excelentă în managementul producției, dezvoltarea tehnică, marketingul de produse și alte aspecte.

Puterea produsului

Compania ia întotdeauna știința și tehnologia ca ghid, consolidează investițiile în știință și tehnologie, dezlănțuie pe deplin potențialul talentelor științifice și tehnologice și efectuează continuu transformarea tehnologică. Fiecare legătură este produsă și testată conform standardelor de întreprindere aprobate de Departamentul de Supraveghere Tehnică. Respectând principiul de a fi responsabil pentru utilizatori și reputația corporativă, respectăm întotdeauna cele patru principii de calitate fiabilă, prețuri rezonabile, servicii atentă și onestitate și încredere.

Puterea producției

Participarea activă la concurență, explorarea pieței pentru a câștiga încrederea și sprijinul utilizatorilor cu sinceritate. Selectați Furnizorii de materii prime de marcă și controlul calității de la sursă. Un set complet de echipamente de testare importate și o echipă tehnică de inspecție de calitate calificată. Fiecare lot de produse este supus testării cuprinzătoare și oferă rapoarte detaliate despre date de testare.

Asigurarea calității și servicii complete după vânzare

Producătorul oferă servicii complete pentru proiectarea, producția, transportul, instalarea și întreținerea produselor; O echipă de instalare profesională poate oferi servicii de instalare-site pentru clienți; 7 * 24-HOUR SERVICE PENTRU DUMN

Soluții de ambalare dupănevoile industriei
Găsiți soluțiile perfecte de ambalare adaptatenișei dvs. din industrie.
Ambalarea produselor alimentare
Ambalarea produselor alimentare
Ambalaje de îmbrăcăminte
Ambalaje de îmbrăcăminte
Ambalaje de papetărie
Ambalaje de papetărie
Ambalaj cadou
Ambalaj cadou
Cele mai recente știri
Instalare simplă și controale intuitive

Contactați acum pentru a obține o ofertă!

Contactaţi-ne